آموزش آنلاین تخصصی آیلتس

جستجو پیشرفته محصولات
ورود و ثبت نام

چگونه برای رایتینگ تسک 2 آیلتس ایده تولید کنیم؟

فهرست مطالب

چگونه برای رایتینگ تسک 2 آیلتس ایده تولید کنیم؟

 

غیرمنتظره ترین موقعیت در امتحان زمانی اتفاق می افتد که موضوعی به شما داده می شود که ایده ای برای بحث در مورد آن ندارید. اگر در آزمون رایتینگ آیلتس دچار این وضعیت شوید، چه خواهید کرد؟ می دانید، هر چه باشد، باید به این سوال پاسخ دهید. شما نمی توانید به سادگی یک پاسخ را خالی بگذارید. چگونه از پس این موقعیت برمیایید؟

در مورد تکنیک هایی که به شما کمک می کند با اطمینان کامل به سؤال پاسخ دهید چطور؟ حتی اگر ایده ای در مورد موضوع سؤال ندارید، بله، اینجاست که Idea Generation یا ایده پردازی وارد عمل می شود. در واقع، تولید ایده در قلب برنامه ریزی مقاله آیلتس Task 2 قرار دارد.

در این بخش ما می‌خواهیم استراتژی‌های ویژه خود را برای تولید ایده مقاله نمره ی 9 به شما ارائه دهیم. مطمئن شوید که تمام بحث های زیر را مرور میکنید تا نتیجه دهد.

Idea Generation Techniques:

تکنیکهای ایده پردازی

  1. Know the Common Topics عناوین رایج را بدانید
  2. Do Brainstorming or Mind mapping تبادل اندیشه کنید یا نقشه ذهنی بکشید
  3. Ask the 6 Questionsشش سوال را بپرسید
  4. Think Informal غیررسمی فکر کنید

شما می توانید یک یا چند مورد از این استراتژی ها را برای ایده پردازی در رایتینگ آیلتس اعمال کنید. ما قصد داریم در مورد استراتژی ها به طور مفصل بحث کنیم. بیایید شروع کنیم:

موضوعات رایج را بشناسید:

  1. اگر موضوعات رایجی را که ممکن است در امتحان ظاهر شوند می دانید، ایجاد ایده مقاله آیلتس برای شما بسیار آسان خواهد بود. بیایید نگاهی بیندازیم به متداول ترین موضوعات برای آزمون رایتینگ تسک 2 آیلتس:

ما این لیست را با مطالعه سوالات آزمون واقعی 10 سال گذشته ایجاد کرده ایم. بیش از 90 درصد سؤالات در آزمون آیلتس از این موضوعات بود.

به یاد داشته باشید، سوالات از حوزه های بسیار پایه ظاهر می شوند، به طوری که همه می توانند درک کنند و پاسخ دهند. به یاد داشته باشید، این یک آزمون زبان است، نه یک آزمون دانش. ممتحنین هرگز از شما انتظار ندارند که در همه شاخه های دانش مسلط باشید. بنابراین، فقط مسائل بسیار اساسی را در مورد موضوعات ذکر شده در بالا مرور کنید. مطمئناً به شما کمک می‌کند تا ایده‌هایی را که در بخش مقاله آیلتس ظاهر می‌شوند به راحتی تولید کنید.

ما بسیار خوش شانس هستیم زیرا در عصر اینترنت زندگی می کنیم، در عصر دسترسی آسان به دانش. در این روزها، برای کسب دانش اولیه در مورد موضوعات رایج، نیازی به رفتن به مدرسه یا کتابخانه ندارید. منابع مطالعاتی زیادی به صورت آنلاین موجود است که می توانید به صورت رایگان از آنها استفاده کنید.

    • تبادل اندیشه کنید یا نقشه ذهنی (Brainstorming or Mind mapping)هر دو روش محبوب تولید ایده هستند. برخی از دانش‌آموزان Brainstorming را ترجیح می‌دهند، برخی بهروش Mind mapping می‌روند. شما می توانید هر کاری که با آن راحت هستید انجام دهید. انتخاب روش کاملا به شما بستگی دارد.

Brainstorming به سادگی نوشتن کلمه موضوع در ابتدا و سپس نوشتن تمام کلمات مرتبط با موضوع است. وقتی این کار را انجام دادید، سعی کنید با نگاهی به کلماتی که به تازگی نوشته اید، ایده ها را سازماندهی کنید.

با این حال، بسیاری از دانش آموزان استراتژی Brainstorming را دوست ندارند. فکر می کنند خیلی کلی است. پاسخ شما باید بسیار خاص باشد. اگر فقط چند کلمه تصادفی مرتبط با موضوع بنویسید، در خطر این هستید که در پاسخ خود خیلی کلی باشید.

سوال مثال:

“Major development of information technology is helping people to share data in a split second almost all around the world.

Do you think advantage of this outweigh disadvantages.”

در مثال بالا، تکنولوژی(technology) کلمه موضوع است. نگاه کنید، اگر فقط به نوشتن واژگان تصادفی در مورد فناوری ادامه دهید، قطعاً می توانید کلمات و جملات زیادی بنویسید، اما این چیزی نیست که ممتحن ها انتظار دارند.

جواب شما باید بسیار خاص باشد، که با استفاده از Mind Mapping می توانید آن را کارآمدتر انجام دهید. به همین دلیل است که در حال حاضر بسیاری از دانش آموزان به جای روش Brainstorming، به Mind mapping متوسل می شوند.

Mind mapping  2.2  یا نقشه ذهنی

نقشه ذهنی روشی گرافیکی برای نمایش ایده هاست. این فقط نوشتن کلمات مرتبط مانند Brainstormingنیست، بلکه مانند تقسیم ایده ها به روشی سازماندهی شده است. اگر می توانید نقشه ذهنی را اعمال کنید، نیازی به صرف زمان اضافی برای سازماندهی ایده های خود ندارید. زیرا قبلاً کلمات را به صورت سازمان یافته نوشته اید. به مثال زیر نگاه کنید که چگونه روش Mind mapping را اعمال کردیم:

سوال مثال:

“Major development of information technology is helping people to share data in a split second almost all around the world.

Do you think advantage of this outweigh disadvantages.”

  1. شش سوال را بپرسید:

روش شش سوال قدیمی ترین و ساده ترین روش برای ایده پردازی است. اگر تمرین کافی برای استفاده از آن داشته باشید، این یک تکنیک بسیار موثر است. این شش سوال عبارتند از:

Who?                       What?

Why?                       Where?

When?                     How?

بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه می توانیم این تکنیک را اعمال کنیم:

سوال مثال:

“Major development of information technology is helping people to share data in a split second almost all around the world.

Do you think advantage of this outweigh disadvantages.”

مثال:روش شش سوال

Who: Information technology

What: Helping people

How: by sharing data fast

با این حال، ممکن است تمام این 6 پرس و جو را در یک سوال پیدا نکنید. در واقع، ممکن است حداکثر دو یا سه مورد را پیدا کنید. هر آنچه به دست می آورید را بگیرید، از آن برای گسترش ایده خود استفاده کنید.

  1. غیررسمی فکر کنید:

گاهی اوقات فکر کردن موثر تحت استرس واقعاً دشوار است. این در شرایط امتحانی بیشتر صادق است. به همین دلیل است که توصیه می کنیم کلمات کلیدی جمله سوالی را پیدا کنید، سپس چشمان خود را ببندید و نفس عمیق بکشید.

تصور کنید در یک صبح زیبا روی یک فنجان چای یا قهوه با دوست خود صحبت می کنید یا در عصر چند نوشیدنی می نوشید. تصور کنید دوستتان این سوال را از شما پرسیده است و شما هم نظر خود را در مورد آن به اشتراک می گذارید.

حالا چشماتو باز کن ببین زندگی چقدر راحته. قدرت یک سر خنک را احساس کنید. این تفکر غیر رسمی است. اگر دوستش داری برو دنبالش.

 

درباره نویسنده



نویسنده
admin

نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



محصولات جدید

کارگاه یک روزه اسپیکینگ آیلتس
ریال
4,790,000
50%
دوره آموزش مکالمه انگلیسی پاپ کورن
ریال
7,660,000
15,320,000

جستجو کنید ...